Het koor

Gospelkoor Inspiration-Vorden is een enthousiast koor uit Vorden en omstreken voor iedereen die van zingen houdt. Het doel van Gospelkoor Inspiration-Vorden is om het Evangelie op een enthousiaste, muzikale wijze uit te dragen door middel van onze liederen. Het koor bestaat uit ca 30 zangers en zangeressen en staat onder de altijd enthousiaste leiding van Piet Piersma. Leeftijd is bij Gospelkoor Inspiration-Vorden geen belemmering. Een enthousiaste inzet is zeer welkom!

Koor mei 2018
Gospelkoor Inspiration

Inspiration-Vorden verleent zijn medewerking aan kerkdiensten, en verzorgt optredens in ziekenhuizen en zorginstellingen in Vorden en wijde omgeving. Het repertoire bestaat uit gospels in brede zin voornamelijk in het Engels en Nederlands. Het koor maakt voor de muzikale ondersteuning gebruik van geluidsbanden. Ook zijn er een aantal a capella werken in het repertoire opgenomen.

In 1975 is het koor opgericht als jongerenkoor ‘ Interchrist’. Later is voor de huidige naam gekozen. In 2015 heeft Gospelkoor Inspiration-Vorden het 40-jarig jubileum gevierd. Dit was een groot muzikaal evenement m.m.v. het Urker Mannenkoor.

Leeftijd is bij Gospelkoor Inspiration-Vorden geen belemmering.

- Inspiration
Facebook Twitter Google+ Pinterest